La 11 ani distanta de la editia precedenta, desfasurata in 2007, SIAB, evenimentul emblema al industriei auto din Romania, isi asteapta vizitatorii in noile spatii expozitionale Romexpo, Pavilioanele B1, B2 si B3, care beneficiaza de dotari si facilitati de nivel international. Cu o suprafata totala de 27.000 mp, noile pavilioane se transforma cu ocazia SIAB 2018, in acel spațiu dinamic si versatil potrivit asteptarilor expozantilor si vizitatorilor.

SIAB 2018 își propune să acopere toate subdomeniile industriei auto, astfel încât să ofere publicului, dar si profesionistilor in domeniu cât mai multe perspective la zi ale pieței de profil. De la producători și importatori de autoturisme, autovehicule comerciale ușoare, vehicule speciale, autovehicule cu 2 sau 3 roți, trailere, până la componente și accesorii pentru autovehicule, distribuitori de produse si concepte noi pentru E-mobility si furnizori de servicii auto, toți sunt invitați să expună în cadrul SIAB 2018 pentru a garanta publicului un eveniment auto de anvergură internațională. Așadar, “spectacolul auto” se adresează atât specialiștilor din industrie și profesioniștilor de pe piață, cât și publicului larg sau pasionaților din domeniul auto.

SIAB reprezintă cea mai mare expoziție de profil din sud-estul Europei, urmând a beneficia atât de atenția autorităților publice din domeniu, cât și de o mediatizare intensă din partea mass-media.

Facebook